Heeeeeej

Idag var jag med Klara och Elin, Johanna lite också. Vi har ju inte bloggat så mycket här på våran blogg men ni kan ju gå in på våra andra bloggar. :) Vi lekte fettobarn, xd. Haha! Vi la i massa grus i våra byxor. Om Elin får in bilderna kanske hon kan lägga upp dom. Men jag har inget mer att skriva så ni får hade.

 

/ Hanna ♥


Hellu !

Idag har jag varit med sara ! vi satte upp studsmattan och gick ner till centrum ! ( vi hoppade såklart också ;P ) Om det är soligt imon ska jag ta citron i håret, hoppas det är det! :D Nu har jag inget mer att skriva om !! :(
 lysande ögon :O Hihi !

Pussih ♥ / Elin

Tjenare

Tja Hanna här! Jag har inte bloggat på ett tag men tur att Elin har det i alla fall. :) Just nu sitter jag vid msn och spotify. OMG! Haha älska låten! ♥ Idag var jag med Elin, P och Amanda. Sen gick alla hem typ. :D Men ni får ha det så bra!


/ Hanna ♥

Vi Har Kul !

Hellu! Jag och Hanna är med Amanda! Vi har kul och lockar håren! Men Amanda och Hanna ska snart hem... :(  Skolan idag va tråkig och i skolan hade vi tråkigt! :D HAHA logiskt? Igår när jag skulle till Amanda för hon skulle med till ridningen så ramlade jag, fick några skrubbsår och stukade handen. :( Det gör skitont! Och sen var jag så osmart att jag red ändå! Och det blev värre! :mad:

Pussih ♥ / Eliinh

Justin Bieber ♥

Hellu! Idag var det tråkig skola, nationellt prov i svenska.. Det var faktiskt okej och det gick bra! Just nu lyssnar jag på musik, Justin Bieber ♥ bloggar och tar bilder! Ska snart iväg! Bloggar kanske mer sen!
Bilder:
        
                  Jag var dålig på bilden men blomman blev fin!

/ Eliinhh ♥

Tjenaah

Hejhej! Jag gör ingenting, bara musik oh sjunger. Skolan idag var långsam. Men jag har varit väldigt trött på sistone. Ska nog lägga mig snart! Lite tidigt jag vet, men asså, SKÖNHETSSÖMN! Behöver se lite bra ut! Jag liknar en häxa! Jaja, efter skolan va jag med Hanna, vi spelade in film och spelade basket. Sen gick jag hem och såg på tv.. Nu har jag inget mer att skriva om!
Lite dålig på att ta bilder!

Pussih♥ / Elin

Ingen rubrik

Hej allihopa! :)
Jag har tråkigt... Just nu sitter jag vid datorn, msn och spotify. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte ha skola.. Det känns som man inte lär sig någonting. Men det gör man typ. :s Haha.. Men jag har inget mer att skriva så ha det så bra!

 

/ Hanna ♥


Tjosan

Tja nu är det bra Hanna . :)
Idag har jag spelat match. (Meromdet)? Elin gick till Amanda när jag skulle iväg och nu sitter jag och lyssnar på musik och är inne på msn typ... :D Jag får se om jag bloggar senare ikväll men Elin kanske gör det? :) Ni får ha det så bra sålänge!


/ Hanna ♥


We'rchhe vinerchhkorchhvarchh xL & L

Hej. :)
Jag vaknade halv tio och Elin vaknade nio men somnade om och vaknade klockan tio igen. Jag ska på match och Elin ska vara med kompis då. Vi ska snart äta frukost och vi sitter och bloggar! Kul, kul, kul. Vi har inget mer att skriva så ni får ha det så bra!

/ Hanna & Elin ♥


Hos Hanna

Jag är hos Hanna, vi har trevligt :D Vi har ätit.. Det va gott. Vi bloggar och lyssnar på musik just nu! Idag hittade vi på vårt eget språk: snorerska! snorchherchhskarchh.. Ps: Alla människor är korvar. Alla människorchh ärchh korchhvarchh (översättning till snorerska!)
Lite bilder på oss:

Snyggaste bilden ever:




/ Hanna & Elin ♥

Hej alla korvar!

Just nu sitter vi och försöker komma på någonting att skriva! Svårt.. Hmm.. Min familj ska hem till Hannas och äta sen.. Sen sover jag över.. Blablabla.. Något mer? Hahaha. Bloggar någon annan gång. När vi har mer att skriva om! :D Hejdå alla korvar!

/ Hanna & Elin ♥


Välkommen till våran nya blogg

Nu har vi gjort en gemensam blogg! (Hanna & Elin). Vi håller på att fixa oss och ska snart fixa designen! Ha det så bra så skriver vi senare.

/ Hanna & Elin ♥


RSS 2.0