VI HAR SJUKT DÅLIG UPPDATERING I KNOW

HAHA hej bloggen!
Det va sjukt längesen! Men nu ska vi försöka blogga mer i alla fall. Men det kanske inte blir så mycket. Jag bloggar inte på min blogg nu för tillfället för att jag har annat som är roligare. (Jag vet jag bloggar nu men det va ju så längesen).
Idag var jag med Elin och Amanda. Vi åt bara massa bullar och ringde till alla i den nya klassen. :) Sen skulle dom hem. Men nu får ni ha det så bra för jag orkar inte skriva mer.
Awwwiie: :D



/ Hanna ♥

Asså..

Vi bloggar ju tp aldrig här mer ? Men idag har jag varit med hanna och amanda. Jag ska snart lägga mig, mamma får damp på mig om jag inte gör dt snart, så om ni vill veta vad vi gjorde gå in på min blogg lr hannas.  MIN BLOGG Aja, men nu ska jag sova. :P

/ Eliin

hihi ! I'm Hot Girl.. Maybe Hot Women ? :D


Sry ?

Sry att vi tp aldrig lägger ut ngt inlägg, men det kommer ibland ! idag var jag med hanna och jens. vi hade kul. vi var nere vis skolan och träffade några snuskiga tjejer som älskade att krama jens ? XD dom var 7 år tp lr ngt ^^
Igår var jag och hanna på liseberg.. vi åkte mkt och senare träffade vi några konstiga killar som tp förföljde oss ? men dt va okej för dom va ju tp 12 ^^ men dom trodde vi var 14 ! Jaja hare gött !

/ Elin♥

RSS 2.0